Nanophos

Surfapore C
Surfapore C

To SurfaPore C είναι υγρό με βάση το νερό: Απλά επαλείψτε επιφανειακά ή χρησιμοποιείστε το αντί νερού στο αρχικό κονίαμα.

 

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό:

 

Ένα φράγμα προστασίας ενάντια στην υγρασία, τις ρωγμές, τη διάβρωση και τους μικροοργανισμούς !

 

Αποθώντας την υγρασία με το SurfaPore C, εξασφαλίζετε τον περιορισμό της ανάπτυξης μυκήτων, βρύων, λειχήνων και μούχλας, καθώς επίσης την απειλή παγετού! Τα νανοσωματίδια του SurfaPore C σχεδιάστηκαν ειδικά για να εισχωρούν και να αδιαβροχοποιούν τους μικροσκοπικούς πόρους τσιμεντοειδών επιφανειών. Ενώ το νερό και η υγρασία απωθούνται αποτελεσματικά, τα υλικά μπορούν να διαπνέουν.


Γενικά Χαρακτηριστικά & Εφαρμογές:

 

 

 • Νανοτεχνολογία για τσιμέντο, επιχρίσματα, αρμούς, πέτρες, εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους.
 • Προστατεύει τις επιφάνειες από τη διάβρωση & τα ραγίσματα λόγω υγρασίας, για μεγάλο χρόνο ζωής.
 • Αποτρέπει την ανάπτυξη βρύων, λειχήνων και λευκών κηλίδων αλάτων.
 • Εφαρμόζεται επιφανειακά αλλά αναμιγνύεται και με τσιμεντοκονιάματα ή αρμόστοκο, αντί νερού.
 • Οι επιφάνειες εφαρμογής διαπνέουν, χωρίς αλλαγή της φυσικής τους όψης.

 

Οδηγίες Χρήσης:

 


Επάλειψη: Συνίσταται η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Με πινέλο, βούρτσα, ρολό ή ψεκασμό spray καλύπτουμε με SurfaPore C, χωρίς αραίωση. Σε ιδιαίτερα απορροφητικές επιφάνειες, συνίσταται η εφαρμογή δεύτερου “χεριού”, εντός 3 ωρών από την πρώτη εφαρμογή. Ανάμιξη: Αντικαταστείστε το 1/3 του νερού με SurfaPore C και ομογενοποιείστε το κονίαμα αρμού ή επιχρίσματος μέχρι να σχηματιστεί ένα μίγμα χωρίς σβόλους. Σε κάθε περίπτωση εφαρμόστε δοκιμαστικά. Η αδιαβροχοποίηση επιτυγχάνεται πλήρως 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

 

Κατανάλωση: 8-10 τ.μ. ανά λίτρο SurfaPore C

 

Διαθέσιμες Συσκευασίες: Πλαστικά Δοχεία 1L, 4L, 30L, Παλετοδεξαμενή IBC 1000L

 

 

 

*ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 23 %

 

Περισσότερα
Surfapore M
Surfapore M

Tο SurfaPore Μ προστατεύει τα μάρμαρα, γρανίτες και φυσικά πετρώματα από ενοχλητικούς “λεκέδες” .  Όχι μόνο σφραγίζει τους πόρους αλλά απωθεί ενεργά τους ελαιώδεις λεκέδες που αγγίζουν τις αγαπημένες σας επιφάνειες! Με το SurfaPore M οι πόροι καλύπτονται, προστατεύοντας από χρωστικές χωρίς μεταβολή υφής, χρώματος και λάμψης. Εκτός από τη δράση αυτή, το SurfaPore M χαρίζει και ενεργό προστασία, αποθώντας χημικά τους λεκέδες με βάση το λάδι.

 

Οδηγίες Χρήσης:

 

Συνίσταται η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Με πινέλο ή ρολό ή ψεκασμό spray καλύπτουμε με SurfaPore Μ, χωρίς αραίωση. Μετά από 15 λεπτά και πριν στεγνώσει πλήρως το προϊόν, αφαιρείται τυχόν περίσσεια εφαρμογής με τη βοήθεια ενός βρεγμένου πανιού και γυαλίζεται η επιφάνεια. Για επιπλέον προστασία εφαρμόστε και δεύτερο “χέρι”, εντός 3 ωρών από την πρώτη εφαρμογή. Πλήρης αποτελεσματικότητα εμφανίζεται 7 ημέρες μετά την εφαρμογή.

 

Κατανάλωση: Εκτίμηση κατανάλωσης με επάλειψη 15-20 τμ ανά λίτρο, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

 

Διαθέσιμες Συσκευασίες:  Πλαστικά Δοχεία 1L, 4L, 30L & Παλετοδεξαμενή IBC 1000L

 

 

*ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 23 %

 

Περισσότερα
Surfapore T
Surfapore T

Tο SurfaPore T προστατεύει τα μάρμαρα, γρανίτες και πορσελάνινα πλακίδια από ενοχλητικούς “ λεκέδες ” . Δημιουργείστε μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας των αγαπημένων σας επιφανειών και διατηρείστε τις σαν καινούριες!

Μικροσκοπική ανάλυση των επιφανειών αυτών απέδειξε την ύπαρξη αμέτρητων “ πηγαδιών ” που μαζεύουν λεκέδες. Έτσι τα μάρμαρα, γρανίτες και πλακίδια χάνουν την ομορφιά και την αξία τους. Ο καθαρισμός απαιτεί τη χρήση επικίνδυνων διαβρωτικών χημικών, τα οποία καταστρέφουν ανεπανόρθωτα τις επιφάνειες. Με το SurfaPore T οι πόροι καλύπτονται, προστατεύοντας από λεκέδες χωρίς μεταβολή υφής, χρώματος και λάμψης.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά & Εφαρμογές:

 

 • Νανοτεχνολογία για μάρμαρα, γρανίτες, κεραμικά πλακίδια που “λεκιάζουν” και άλλες μη απορροφητικές επιφάνειες.
 • Σφραγίζει αποτελεσματικά τους πόρους που συσσωρεύουν λεκέδες, χωρίς να δημιουργεί φιλμ.
 • Μεγάλη διεισδυτικότητα και αποτελεσματικότητα.
 • Ανθεκτικό στην τριβή καθώς η τροποποίηση γίνεται στους πόρους των επιφανειών.
 • Δεν κιτρινίζει και δεν αλλοιώνει τη φυσική όψη.

 

Οδηγίες Χρήσης:

 

Επάλειψη: Συνίσταται η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Με πινέλο ή βούρτσα ή ρολό ή ψεκασμό spray καλύπτουμε με SurfaPore Τ, χωρίς αραίωση. Μετά από 15 λεπτά και πριν στεγνώσει πλήρως το προϊόν, αφαιρείται τυχόν περίσσεια εφαρμογής με τη βοήθεια ενός βρεγμένου πανιού και γυαλίζεται η επιφάνεια. Καμία άλλη τροποποίηση δεν είναι απαραίτητη. Συνιστάται, η επανεφαρμογή του SurfaPore T σε ευαίσθητες επιφάνειες, μέσα σε 3 ώρες από την πρώτη εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση μέγιστη αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται πλήρως 24 ώρες μετά την εφαρμογή. Εφαρμόστε δοκιμαστικά σε μικρή επιφάνεια.

 

Κατανάλωση:  14-20 τ.μ. ανά λίτρο SurfaPore T

 

Διαθέσιμες Συσκευασίες: Πλαστικά Δοχεία 1L, 4L, 30L, Παλετοδεξαμενή IBC 1000L.

 

*ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 23 %

Περισσότερα
Surfapore W
Surfapore W

Το SurfaPore W αναπτύχθηκε με βάση τις ανάγκες των ξύλινων επιφανειών. Ο συνδυασμός δραστικών συστατικών απωθεί αποτελεσματικά το νερό, χωρίς αλλαγή της φυσικής εμφάνισης. Εφαρμόζεται και σαν βάση πριν την εφαρμογή άλλων επικαλύψεων / βερνικιών.

 

Οι περιεχόμενες ταννίνες, το χαμηλό pH, η χημική και δομική σύσταση του ξύλου απαιτούν εξειδικευμένες λύσεις. Το SurfaPore W απωθεί το νερό και “ μπλοκάρει ” ουσιαστικά την σταδιακή αποσύνθεση της ξύλινης επιφάνειας.


Γενικά Χαρακτηριστικά & Εφαρμογές:

 

 • Νανοτεχνολογία για απορροφητικές ξύλινες επιφάνειες με απλή εφαρμογή.
 • Διατηρεί τη φυσική όψη ενώ απωθεί το νερό.
 • Αποτρέπει το σκεύρωμα και τις ρωγμές.
 • Μπορεί να επικαλυφθεί με χρώμα ή βερνίκι.
 • Φιλικό στο περιβάλλον και το “ζωντανό ξύλο”.

 

Οδηγίες Χρήσης:

 

Επάλειψη: Συνίσταται η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Με πινέλο ή βούρτσα ή ρολό ή ψεκασμό καλύπτουμε με SurfaPore W, χωρίς αραίωση. Εμβάπτιση: Χρησιμοποιείτε SurfaPore W αντί νερού και εμβαπτίστε την ξύλινη επιφάνεια για 30 δευτερόλεπτα. Αποστραγγίστε αποτελεσματικά. Σε κάθε περίπτωση η απώθηση του νερού επιτυγχάνεται πλήρως 24 ώρες μετά την εφαρμογή. Σε περίπτωση που υπάρχει παλαιότερη επικάλυψη ή χρώμα, αφαιρέστε το πριν την εφαρμογή του SurfaPore® W. Σε ιδιαίτερα απορροφητικές ξύλινες επιφάνειες, επανεφαρμόστε μέσα σε 2 ώρες. Συνίσταται η εφαρμογή σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 10oC.

 

Κατανάλωση:   6-8 τ.μ. ανά λίτρο SurfaPore W


Διαθέσιμες Συσκευασίες: Πλαστικά Δοχεία 1L, 4L, 30L, Παλετοδεξαμενή IBC 1000L.

 

 

*ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 23 %

 

Περισσότερα
Desalin C
Desalin C

Το DeSalin C είναι ειδικό καθαριστικό υγρό, με βάση συμπυκνωμένο, φυσικό οργανικό οξύ. Πρόκειται για ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθαριστικό για προσόψεις οικοδομών, τσιμεντόπλακες, πλάκες πεζοδρομίων, επιφάνειες φυσικής πέτρας, κεραμίδια, πήλινα αντικείμενα από λεκέδες, εναποθέσεις αλάτων (λευκές πανάδες), βρύα, λειχήνες και μύκητες.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά & Εφαρμογές:

 

Επιφάνειες Εφαρμογής:

 • Προσόψεις Οικοδομών, Τσιμεντόπλακες, Πλάκες πεζοδρομίων, Επιφάνειες Φυσικής Πέτρας, Κεραμίδια και Κεραμοσκεπές, Πήλινα αντικείμενα (γλάστρες, πήλινα διακοσμητικά).
 • Αφαιρεί άλατα, πανάδες, βρύα, λειχήνες και μύκητες.
 • Δρα πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.
 • Είναι κατάλληλο για χώρους επεξεργασίας τροφίμων ( Προϋποτίθεται ξέπλυμα με άφθονο νερό )


Οδηγίες Χρήσης:

 

Απλώνουμε το DeSalin C ως έχει ή αραιωμένο έως 1:5 με νερό στην επιφάνεια που θέλουμε να καθαρίσουμε. Αφήνουμε το υγρό να δράσει για 2-3 λεπτά και τρίβουμε την επιφάνεια με σκληρή βούρτσα ( όχι μεταλλική ). Ακολούθως ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Για ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιφάνειες επαναλαμβάνουμε την διαδικασία, όπου χρειαστεί.

 

Προσοχή !

 

Η χρήση προστατευτικής ενδυμασίας ( λαστιχένια γάντια, φόρμα εργασίας ) ενδύκνειται κατά την εφαρμογή λόγω του όξινου χαρακτήρα του υλικού. Συμβουλευτείτε το σχετικό δελτίο ασφαλείας του υλικού. Μην φέρνετε σε επαφή με το υλικό μεταλλικές επιφάνειες. Μην αναμιγνύετε με χλωρίνες ! Σε εμαγιέ επιφάνειες και γυαλισμένο μάρμαρο ή γρανίτη υπάρχει κίνδυνος επιφανειακών αλλοιώσεων. Εφαρμόστε δοκιμαστικά σε μικρή επιφάνεια.


Κατανάλωση: 6-8 τ.μ. ανά κιλό DeSalin C.

 

Διαθέσιμες Συσκευασίες:  Πλαστικά Δοχεία 1Kg, 4 Kg, 30Kg & Παλετοδεξαμενή IBC 1000Kg.

 

 

*ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 23 %

 

Περισσότερα
Desalin T
Desalin T

Το DeSalin T είναι ειδικό, ιδιαίτερα δραστικό καθαριστικό υγρό, με σκοπό να καθαρίζει γυαλισμένα μάρμαρα ή γρανίτες, χωρίς να αφαιρεί τη γυαλάδα τους ή τη λάμψη τους. Πρόκειται για ιδιαίτερα αποτελεσματική σύνθεση για την απομάκρυνση υπολειμμάτων κρασιού, λαδιού και άλλων επίμονων λεκέδων, χωρίς να τραυματίζει την επιφάνεια. Επίσης, ενδύκνειται για την αποκατάσταση πεπαλαιωμένων ευαίσθητων επιφανειών. Δεν περιέχει οξέα.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά & Εφαρμογές:

 

 • Εξαιρετικά δραστική σύνθεση, χωρίς οξέα, για γυαλισμένα μάρμαρα, γρανίτες και πέτρες.
 • Δεν καταστρέφει τη λάμψη των επιφανειών.
 • Αφαιρεί το “κιτρίνισμα” παλαιών μαρμάρων, γρανιτών και απορροφητικών επιφανειών, εξαφανίζοντας χρόνιους λεκέδες (π.χ. κρασί ή καφέ).
 • Aπλή εφαρμογή.

 

Οδηγίες Χρήσης:

 

Απλώνουμε το DeSalin Τ στην επιφάνεια που έχει λεκιάσει. Αφήνουμε το DeSalin T να δράσει μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές ( συνήθως 24 ώρες ). Αν κατά τη διάρκεια της εφαρμογής εξατμιστεί το DeSalin T, προσθέτουμε επιπλέον μικρή ποσότητα. Εναλλακτικά, καλύπτετε το σημείο εφαρμογής του DeSalin® T με ένα κομμάτι βαμβάκι, καταβρέχοντάς το με DeSalin T. Έτσι, περιορίζετε την εξάτμιση του υλικού. Για ιδιαίτερα επίμονους ή βαθειά εμποτισμένους λεκέδες, επαναλαμβάνετε η παραπάνω διαδικασία. Μην καλύπτετε την επιφάνεια, όσο διαρκεί η δράση του DeSalin T.

 

Προσοχή. Χρησιμοποιείτε πάντα προστατευτική ενδυμασία (λαστιχένια γάντια). Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Συμβουλευτείτε το σχετικό δελτίο ασφαλείας του υλικού. Μην φέρνετε σε επαφή το υλικό με μεταλλικές επιφάνειες, ισχυρά οξέα ή βάσεις. Απομακρύνετε από εστίες θερμότητας. Διατηρείτε το σκεύασμα σε σημείο δροσερό, ξηρό και σκιερό

 

Κατανάλωση: 14-20 τ.μ. ανά κιλό DeSalin T.


Διαθέσιμες Συσκευασίες:  Πλαστικά Δοχεία 1Kg.

 

 

 

*ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 23 %

 

Περισσότερα
Desalin K
Desalin K

Το DeSalin Κ είναι ειδικό καθαριστικό υγρό, το οποίο δρα ιδιαίτερα γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι ιδανικό για την αφαίρεση υπολειμμάτων αρμολόγησης, μετά από τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων και για την απομάκρυνση υπολειμμάτων σκυροδέματος, τσιμέντου, ασβέστη, αρμόστοκου, σοβά, πλαστικών χρωμάτων αλλά και ενοχλητικών εναποθέσεων αλάτων ( λευκές πανάδες ). Αραιώνεται με νερό για μη επιβαρυμένες επιφάνειες.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά & Εφαρμογές:

 

 • Ιδανικό για αφαίρεση υπολειμμάτων αρμολόγησης μετά από τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων.
 • Αφαιρεί σκουριές από ανθεκτικές επιφάνειες.
 • Δρα πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Μπορεί να αραιωθεί με νερό βρύσης, όταν εφαρμόζεται σε μη ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιφάνειες.
 • Δεν ενδείκνυται για μάρμαρα και ευαίσθητες επιφάνειες.

 

Οδηγίες Χρήσης:

 

Απλώνουμε το DeSalin Κ ως έχει ή αραιωμένο έως 1:5 με νερό στην επιφάνεια που θέλουμε να καθαρίσουμε. Αφήνουμε το υγρό να δράσει για 1 λεπτό και τρίβουμε την επιφάνεια με σκληρή βούρτσα ( όχι μεταλλική ). Ακολούθως ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Για ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιφάνειες επαναλαμβάνουμε την διαδικασία, όπου χρειαστεί.

 

Προσοχή!

 

Η χρήση προστατευτικής ενδυμασίας (λαστιχένια γάντια, φόρμα, εργασίας) ενδύκνειται κατά την εφαρμογή λόγω του όξινου χαρακτήρα του υλικού. Συμβουλευτείτε το σχετικό δελτίο ασφαλείας του υλικού. Μην φέρνετε σε επαφή με το υλικό μεταλλικές επιφάνειες. Μην αναμιγνύετε με χλωρίνες ! Σε εμαγιέ επιφάνειες και γυαλισμένο μάρμαρο ή γρανίτη υπάρχει κίνδυνος επιφανειακών αλλοιώσεων. Εφαρμόστε δοκιμαστικά σε μικρή επιφάνεια.

 

Κατανάλωση: 6-8 τ.μ. ανά κιλό DeSalin K

 

Διαθέσιμες Συσκευασίες: Πλαστικά Δοχεία 1Kg, 4 Kg, 30Kg & Παλετοδεξαμενή IBC 1000Kg.

 

 

 

*ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 23 %

 

Περισσότερα